Κατά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στον Αρειο Πάγο, στο πλαίσιο της έρευνας για τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις στη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, ο κ. Αγγελής φέρεται να αναφέρθηκε και πάλι στον «Ρασπούτιν».
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υποστήριξε ότι τα περί προφυλάκισης προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και την τότε γενική επιθεωρήτρια, Μαρία Παπασπύρου.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο κ. Αγγελής, αναφερόμενος στην επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, της απέδωσε δόλο. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως από όλη τη συμπεριφορά της ήταν πασιφανές ότι στηριζόταν στις πλάτες τρίτου, δηλαδή του Ρασπούτιν.
Όσον αφορά στο ποιος είναι ο Ρασπούτιν, ο κ. Αγγελής φέρεται να παρέπεμψε στην πρώην επιθεωρήτρια των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, και τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Μιχάλη Καλογήρου, που ξέρουν, όπως είπε, το όνομά του και του το είχαν πει. Ο ίδιος, λένε οι πληροφορίες, δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν τα παραπάνω πρόσωπα λέγοντας «νιώθω ότι με πούλησαν, με πρόδωσαν».
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, διαβίβασε αντίγραφο της κατάθεσης του κ. Αγγελή στη Βουλή.
Στο μεταξύ, απάντηση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση του εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής σχετικά με το θέμα υγείας που αντιμετώπισε, έδωσε η Ελένη Τουλουπάκη.
«Η ανάδειξη προσωπικού ζητήματος υγείας, πέραν του γεγονότος ότι προσβάλει προσωπικά δεδομένα μου και συνιστά ενδεχομένως και ποινικό αδίκημα, είναι σε επίπεδο ηθικής το λιγότερο ανάρμοστη. (…). Δηλώνω ότι τα έξοδα νοσηλείας μου καλύφθηκαν πλήρως από την ασφαλιστική μου εταιρία. Επίσης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο βρέθηκα μετά από ενέργειες του αδελφού μου, γιατρού αγγειοχειρουργού, και κανενός άλλου».