Ένας 4χρονος στο Ουισκόνσιν κάλεσε την αστυνομία καθώς η μαμά του τού έφαγε το παγωτό!
Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη όταν ο μικρός κάλεσε το 911 λέγοντας πώς η μαμά του πρέπει να μπει φυλακή, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
«Η μαμά μου είναι κακή», είπε. «Εντάξει, τι συμβαίνει;» ρώτησε ο αστυνομικός στην άλλη πλευρά της γραμμής. «Ελάτε να πάρετε τη μαμά μου», απάντησε το αγόρι. Τότε, η μητέρα του παρενέβη και επιχείρησε να εξηγήσει τι συνέβη. «Έφαγα το παγωτό του, οπότε μάλλον γι' αυτό καλεί το 911», είπε ενώ ο γιος της συνέχιζε να γκρινιάζει.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας για να βεβαιωθούν ότι όντως η κατάσταση ήταν όπως είχε περιγραφεί στο τηλεφώνημα και ότι δεν συνέβαινε κάτι πιο σοβαρό. Στο βίντεο μάλιστα, η μαμά του αγοριού φαίνεται έκπληκτη που η αστυνομία πήγε στο σπίτι της, παρόλα αυτά εξήγησε με λεπτομέρειες και η ίδια και ο γιος τι έγινε. Σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα, ο μικρός ζήτησε ξανά να πάει η μαμά του στη φυλακή επειδή έφαγε το παγωτό του, αλλά τελικά συμφώνησε να… μην ασκήσει κατηγορίες σε βάρος της.
Οι αστυνομικοί επέστρεψαν με δώρο παγωτό
Δύο μέρες αργότερα, δύο αστυνομικοί βρέθηκαν ξανά στο σπίτι του αγοριού και του έκαναν έκπληξη με δύο μπάλες παγωτό με μπλε τρούφες.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση έγινε viral στο διαδίκτυο και πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που τη σχολίασαν. «Τουλάχιστον ξέρει πώς να καλεί για βοήθεια», έγραψε χαρακτηριστικά ένας. «Θα μπορούσε να σώσει τη ζωή κάποιου μια μέρα!», συνέχισε.