ΗΠΑ

Σοκ στο Λος Άντζελες: 51χρονος σκοτώθηκε σε καταδίωξη με Λαμποργκίνι 250.000 δολαρίων - Έπεσε σε διάζωμα (Βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη ενός 51χρονου στο Λος Άντζελες που βρέθηκε να κοιμάται στο τιμόνι μιας Lamborghini αξίας 250.000 δολαρίων που, όπως εξακριβώθηκε, ήταν κλεμμένη καθώς το πολυτελές αυτοκίνητο έπεσε σε διάζωμα, κόπηκε στη μέση και ο άνδρας εκτοξεύτηκε στον αέρα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες φαίνεται η στιγμή που οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον 51χρονο Έλιοτ Ντούγκαν το πρωί της 6ης Απριλίου. Όταν ο αστυνομικός που έλεγξε τα χαρτιά του 51χρονου διαπίστωσε ότι η Lamborghini Huracán ήταν κλεμμένη και ότι ο Ντούγκαν είχε σε βάρος του εκκρεμή εντάλματα σύλληψης, του ζήτησε να βγει από το όχημα με τον ίδιο να αρνείται λέγοντας αρχικά οτι γνωρίζει καλύτερα τον νόμο πριν τελικά να πατήσει γκάζι για να φύγει.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ότι ο 51χρονος είχε αναπτύξει ταχύτητα 180χλμ./ώρα πριν η καταδίωξη να λάβει τέλος καθώς η Lamborghini έπεσε σε διάζωμα με τόση δύναμη ώστε να κοπεί στα δύο. Η δε σορός του 51χρονου βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά από το όχημα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ