Κόσμος
Ενημερώθηκε στις:

Ενισχύει το μέτωπο του Ντονμπάς ο Πούτιν: «Επιστρατεύει» εθελοντές- Ετοιμοπόλεμοι 16.000 από Μέση Ανατολή (Βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συμφώνησε με τη συμμετοχή «εθελοντών» από τη Μέση Ανατολή στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτό είπε ο Πούτιν σε συνάντηση στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 11 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όσον αφορά τα όπλα, ιδιαίτερα τα δυτικής κατασκευής όπλα που κατέλαβαν τα ρωσικά στρατεύματα, σίγουρα υποστηρίζω τα σχέδια για την παράδοσή τους στις δυνάμεις των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ», είπε ο Πούτιν.  «Σας παρακαλώ, κάντε το», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Σόιγκου. Και όπως πρόσθεσε, εάν η κίνηση απαιτούσε να ληφθούν αποφάσεις σε επίπεδο προέδρου, αυτός είναι έτοιμος να τις πάρει. 

Είπε επίσης ότι θα πρέπει να επιτραπεί σε όσους θέλουν να πολεμήσουν εθελοντικά με δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Ρωσία. Ο Σόιγκου είπε ότι υπήρχαν 16.000 εθελοντές στη Μέση Ανατολή που είναι έτοιμοι να έρθουν να πολεμήσουν με δυνάμεις που υποστηρίζονται από τη Ρωσία.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατο ρεπορτάζ της Wall Street Journal, ανέφερε ότι η Ρωσία έχει στρατολογήσει Σύρους μαχητές για την επίθεσή της στην Ουκρανία. Η αμερικανική εφημερίδα ανέφερε ότι ορισμένοι Σύροι μισθοφόροι βρίσκονται ήδη στη Ρωσία και προετοιμάζονται να αναπτυχθούν στην Ουκρανία.
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...