Την υπόθεση θανάτου ενός άστεγου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο πεζοδρόμιο έξω από γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές Αρχές.
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 57χρονο άντρα ο οποίος έφερε και χτύπημα στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί ερευνώντας τα αίτια θανάτου του 57χρονου ρώτησαν για πληροφορίες υπαλλήλους του εστιατορίου, έξω από το οποίο βρέθηκε νεκρός.
Όπως αναφέρει το MEGA, εκείνοι αρχικά ισχυρίστηκαν ότι ενδεχομένως να γλίστρησε και να έπεσε. Ωστόσο οι αστυνομικοί έλεγξαν τις κάμερες του εστιατορίου και είδαν ότι οι εργαζόμενοι τον μετέφεραν στον δρόμο, μέσα από το κατάστημα.
Οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν τις Αρχές με αποτέλεσμα να έχουν συλληφθεί και να απολογούνται για το περιστατικό.