Κοινωνία

Ανατροπή με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου: «Δεν τον σκότωσα εγώ»

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στην Ανακρίτρια Μεσολογγίου και ξαναπήρε τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση θανάτου του Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κατηγορούμενος επιμένει, ότι δεν σκότωσε εκείνος τον 31χρονο, ενώ λήθηκε να δώσει απαντήσεις και σε ερωτήματα σχετικά με την ανεύρεση της σωρού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, 12 μάρτυρες υποστήριξαν πως ο κρεοπώλης δεν συνδέεται με τη δολοφονία στο Μεσολόγγι.

Ακόμη, ανάμεσα στα επιχειρήματα που παρουσίασε ο λατηγορούμενος για την αθωότητά του, είναι και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε βιολογικό υλικό του στον τόπο του εγκλήματος, όπως δεν βρέθηκε ούτε και το όπλο του θύματος με το οποίο εικάζεται ότι πυροβολήθηκε. Η μητέρα και οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου βρίσκονταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, καθ΄όλη τη διάρκεια της κατάθεσης του κρεοπώλη,.

Αναμένεται να οριστεί και η δικάσιμος, προκειμένου ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου Κακουργημάτων.

Η υπόθεση του Μπάμπη Κούτσικου

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος από το Μεσολόγγι εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου 2024. Μετά από 18 ημέρες ερευνών, στις 22 Ιανουαρίου 2024, η σορός του βρέθηκε σε ένα αυλάκι στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Ο θάνατός του προήλθε από πυροβολισμούς με καραμπίνα, και ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία θεωρήθηκε ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον Μπάμπη Κούτσικο ζωντανό. Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν διαφορές. Ο κρεοπώλης αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

taurus
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Σεισμό» έφερε η εκλογή Μερτς! Ο Χριστιανοδημοκράτης θέλει να στείλει υπερ-πυραύλους Taurus εμβέλειας 500χλμ στην Ουκρανία - Το τελεσίγραφο που έστειλε στον Πούτιν

Ο πύραυλος Taurus θα μπορούσε να κλιμακώσει την σύρραξη εάν κατέληγε στα χέρια της Ουκρανίας
Ενέργεια 0

Τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα-Ο Τραμπ αλλάζει την στρατηγική για τη Μέση Ανατολή, παραμερίζοντας την Τουρκία στα σχέδια ασφάλειας και εμπορίου

Ο Ερντογάν θα πληρώσει ακριβά την διφορούμενη στάση του έναντι των ΗΠΑ από το 2016 και μετά λόγω και του Ισραήλ