Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 29χρονου ομογενή Πέτρου Κρομμύδα, από την κομητεία του Νάσο στο Λονγκ Άιλαντ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από περίπου μία εδβομάδα.
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, εθεάθη για τελευταία φορά την Τετάρτη, όταν πήγε για νυχτερινή κολύμβηση για να προπονηθεί για ένα επερχόμενο τρίαθλο. Σε λιγότερο από 24 ώρες η οικογένειά του, δήλωσε την εξαφάνισή του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Newsday» οι Αρχές εντόπισαν τόσο το όχημά του, όσο και προσωπικά του αντικείμενα, τα ρούχα, την πετσέτα και το κινητό του. Ειδικότερα, το αυτοκίνητο του Πέτρου Κρομμύδα ήταν σταθμευμένο κοντά στον παραλιακό πεζόδρομο του Λονγκ Μπιτς -μπροστά από ένα ξενοδοχείο, ενώ τα ρούχα και τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία. Η Αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα, επικαλούμενη την ενεργή διερεύνηση της υπόθεσης από την Υπηρεσία Εξαφανισμένων Προσώπων.
Οι αστυνομικοί είπαν ότι εθεάθη στο Μπάλτουιν, το οποίο απέχει περίπου επτά μίλια από το ξενοδοχείο, στις 9 το βράδυ, πριν εξαφανιστεί στις 23 Απριλίου.
Η οικογένειά του ζητά τώρα εθελοντές να ερευνήσουν την περιοχή όπου βρέθηκαν τα υπάρχοντά του.
Ο Πέτρος Κρομμύδας, γιος Ελλήνων μεταναστών έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο Columbia και είναι υποψήφιος για την 19η Περιφέρεια του Τοπικού Συμβουλίου της κομητείας του Νάσο απέναντι στον Ρεπουμπλικανό Πάτρικ Μαλανί για την έδρα του Λονγκ Μπιτς.
Το αντικείμενο των σπουδών του ήταν στα Οικονομικά, ενώ, πριν αποφασίσει να μεταπηδήσει στην πολιτική και αναλάβει ρόλο στην τοπική επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος στο Νάσο, είχε συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες, όπως η Morgan Stanley και Sageview Capital