Κοινωνία

Τηλεφωνική απάτη στην Πάτρα: Επιτήδειοι κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη

Άγνωστοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και ενημέρωσαν τηλεφωνικά ηλικιωμένη ότι η νύφη της σκότωσε σε τροχαίο 8χρονο κοριτσάκι και κρατείται.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, οι επιτήδειοι ζήτησαν 150.000 ευρώ από το θύμα για να αφεθεί ελεύθερη η νύφη της. Τελικά η ηλικιωμένη έβαλε μέσα σε σακούλα 8.000 και άφησε τα χρήματα στον ΙΝ Αγίου Ανδρέα σε σημείο που της υπέδειξαν οι απατεώνες.

Εκτιμάται πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες του χθεσινού περιστατικού στην Πάτρα με ηλικιωμένο ο οποίος μίλησε με γυναίκα προσποιούμενη την αστυνομικό και έπειτα από υπόδειξη της, τοποθέτησε σε κάδο απορριμμάτων το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Τα δύο εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ που θα διασφαλίσουν τον έλεγχο του Αιγαίου και των κοιτασμάτων της Ελλάδος έναντι της Τουρκίας

Η Τουρκία θα εκμεταλλευθεί την γεωπολιτική ρευστότητα στην Μεσόγειο λόγω Τραμπ και θα δείξει σύντομα τις προθέσεις της