Κοινωνία

Ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λάρισα - Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης

Όλα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας (10/2)στη Λάρισα, όταν ένας κουκουλοφόρος περίπου 25 ετών, μπούκαρε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης και κρατώντας μαχαίρι «βούτηξε» χρήματα, ενώ απείλησε τον ιδιοκτήτη με το μαχαίρι στο λαιμό του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, άρπαξε γύρω στα 200 ευρώ απειλώντας με το μαχαίρι τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τα πόδια.

Ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου περιγράφει τις σκηνές τρόμου που έζησε, αναφέροντας: «ήμουνα μόνος μου στο πρακτορείο Δευτέρα πρωί και ξαφνικά εκεί που ήμουν στον υπολογιστή ακούω δίπλα μου έναν θόρυβο, γυρίζω και βλέπω ένα ψηλό παιδί, 20-25 ετών με φουλ face στο πρόσωπο, φαινόταν μόνο τα μάτια του. Μου βάζει το μαχαίρι εδώ (σ.σ. στο λαιμό) και μου λέει τα λεφτά σου γιατί σε καθαρίσω. Λέω δεν έχω πολλά και μου λέει δεν πειράζει, ό,τι έχεις. Ανοίγω το συρτάρι και του δίνω αν θυμάμαι καλά δύο πενηντάρικα και τέσσερα των 20 ευρώ. Με το αριστερό χέρι πήρε τα χρήματα και με το δεξί με απειλούσε με μαχαίρι. Πήρε τα χρήματα και βγήκε έξω. Τον κυνηγάω μέχρι την γωνία, έστριψε αριστερά και τον έχασα. Τρόμαξα πάρα πολύ, δεν φοβήθηκα, αλλά τρόμαξα, με αιφνιδίασε, έκανα ίσως αυτό που έπρεπε».

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και ειδικότερα η Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ