Κοινωνία

Έλληνας οδηγούσε χωρίς δίπλωμα όχημα γεμάτο κλοπιμαία στο Μεσολόγγι

Τυχαία υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι, Έλληνας που συνελήφθη επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα αλλά από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε πως τους τελευταίους έξι μήνες είχε κάνει διαρρήξεις στην περιοχή, από τις οποίες έχουν εξιχνιαστεί δυο.

Στο διάστημα από τις 29 Απριλίου ως την περασμένη Δευτέρα, ο δράστης είχε παραβιάσει δυο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και το κτίριο ενός σχολείου, από τα οποία είχε κλέψει πακέτα τσιγάρων και προϊόντα αξίας 1.650 ευρώ, ένα καταγραφικό κάμερας, έναν φορητό υπολογιστή, έναν προτζέκτορα και 19 ευρώ.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού στο σπίτι και στο όχημά του. Ωστόσο, κατέσχεσαν επιπλέον 27 δαχτυλίδια, δυο καρφίτσες, δυο σταυρούς, έναν φορητό υπολογιστή, έξι κατσαβίδια και διάφορα είδη ψιλικών που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και ερευνάται από πού τα είχε κλέψει.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μεσολογγίου στον οποίο οδηγήθηκε ο δράστης, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ