Κοινωνία

Σοβαρές καταγγελίες από 16χρονη: Τι λέει για την σεξουαλική παρενόχληση από τον καθηγητή μουσικής - Ακόμη 10 γυναίκες έχουν καταθέσει εναντίον του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ξεκίνησα στα 16 μαζί του. Ήταν ιδιαίτερα μαθήματα και με έβαζε σε στάσεις που τον εξυπηρετούσε να ακουμπήσει τα γεννητικά του όργανα πάνω μου. Στην αρχή το δικαιολογούσα, αλλά όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι ήταν σεξουαλικό και μετά επιβεβαιώθηκα». Σε αυτήν τη σοβαρή καταγγελία προχώρησε 20χρονη για τα όσα βίωσε όσο ήταν ανήλικη με τον καθηγητή μουσικής της. 

«Ήθελε να είναι σαν φίλος μας, αλλά όσο μεγάλωνα καταλάβαινα ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει» κατήγγειλε ειδικότερα στο Mega.

Η 20χρονη Μαρία μίλησε για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης όταν ακόμα εκείνη ήταν 16 ετών, στην αίθουσα διδασκαλίας που γίνονταν τα μαθήματα.

Αποκαλύπτει πως δεν ήταν η μοναδική μαθήτρια που έπεσε θύμα ασέλεγειας. 

«Ένιωθα περίεργα και μετά αρχίσαμε να το συζητάμε και καταλάβαμε ότι το κάνει σε όλες, και μικρότερης ηλικίας» υποστήριξε ειδικότερα η γυναίκα.

Ακόμη 10 γυναίκες έχουν καταθέσει για τα όσα συνέβαιναν στα μαθήματα μουσικής με τον συγκεκριμένο δάσκαλο.

«Λυγίζαμε τη μέση μας και μπορεί να ερχόταν από πίσω να μας ακούμπαγε. Ερχόταν πάρα πολύ κοντά μας και μας ακούμπαγε σε περίεργα σημεία» κατήγγειλε ακόμη η 20χρονη.

Συμπλήρωσε πως το σκηνικό αυτό γινόταν για σχεδόν 1,5 χρόνο. 

Εξήγησε, δε, πως υπήρχαν φορές που ένιωθε τόσο άβολα στο μάθημα που σκαρφιζόταν συνεχώς δικαιολογίες για να απομακρύνεται από τον δάσκαλο: «Όταν με έκανε να νιώθω πολύ άβολα σε κάποιες ασκήσεις, χρησιμοποιούσα δικαιολογίες ώστε να σταματήσουμε να τις κάνουμε».

Η 20χρονη δηλώνει διατεθειμένη να το φτάσει μέχρι τέλους ενώ εκφράζει και την πεποίθηση πως θα υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του καθηγητή για ασέλγεια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ