Κοινωνία

Το αντίο των παικτών του Παναθηναϊκού και της Εθνικής στον Τζωρτζ Μπάλντοκ– Η ελληνική σημαία στο φέρετρο (Εικόνες-Βίντεο)

Σκεπασμένη με την ελληνική σημαία είναι η σορός του Τζωρτζ Μπάλντοκ που θα μεταφερθεί απόψε αεροπορικώς στην Αγγλία, όπου θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου η κηδεία του.

Ή σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, σε ηλικία μόλις 31 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο, μεταφέρθηκε συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς του, προς την Αγγλία.

«Όλη η Ελλάδα σε αποχαιρετά», αναγραφόταν στο μεγάλο, ολάνθιστο στεφάνι σε σχήμα καρδιάς και στα χρώματα της γαλανόλευκης, έξω από την αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α’ Νεκροταφείου. Εκεί, κατά τη διάρκεια μιας άρτιας οργανωμένης, σεμνής, γεμάτης αγάπη και σεβασμό ιδιωτικής τελετής, ειπώθηκε, χθες το πρωί, το τελευταίο αντίο στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του από την Εθνική Ελλάδος και τον Παναθηναϊκό, μαζί με παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της ΕΠΟ, περίπου 30 άτομα συνολικά, αποχαιρέτησαν τον συναθλητή, που ήρθε πριν λίγους μόλις μήνες στη χώρα καταγωγής της γιαγιάς του για το τριφύλλι με όνειρα και φιλοδοξίες. Έφυγε, ωστόσο, άδικα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, την σύζυγό του και αφήνοντας πίσω του το μόλις 1 έτους αγοράκι του που δεν πρόλαβε να χαρεί.

Στο συγκινητικό, σύντομο, τελετουργικό οι αθλητές εναπόθεσαν τα τελευταία τους δώρα στη σορό του Τζορτζ, μαζί με την υπόσχεση πως θα διατηρήσουν τη μνήμη του για πάντα ζωντανή. Πρώτα τη σημαία και τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι έπειτα τη φανέλα της Εθνικής με το νούμερο «2», η οποία έφερε τις υπογραφές όλων των παιχτών, για να σκεπάσουν στη συνέχεια το φέρετρό του με την ελληνική σημαία ως ύψιστη ένδειξης τιμής.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος σύμβουλος: ΗΠΑ και Γαλλία διχοτομούν τον Λίβανο για το σχέδιο Μεγάλο Ισραήλ ετοιμάζοντας ακρωτηριασμό και στην Τουρκία

Αλλάζουν τα σύνορα στην Μέση Ανατολή και αυτό το γνωρίζουν οι Τούρκοι-Θα δράσουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο για...