Κοινωνία

Ξύλο μεταξύ μαθητών μέσα στο σχολείο - Στο ΠΑΓΝΗ μαθητής με χτυπήματα στο πρόσωπο και σπασμένο δόντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Στο ΠΑΓΝΗ με χτυπήματα στο πρόσωπο και ειδικότερα στο αριστερό μάτι και στο στόμα -με αποτέλεσμα να σπάσει κι ένα δόντι- διεκομίσθη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ένας 15χρονος μαθητής λυκείου της ενδοχώρας του νόμου Ηρακλείου, μετά από ξυλοδαρμό μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το συμβάν καταγγέλθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης κι ως δράστης του ξυλοδαρμού του 15χρονου μαθητή κατονομάστηκε ένας άλλος μαθητής, 16 ετών. 
Οι λόγοι του επεισοδίου, που εκτυλίχθηκε μέσα στο σχολικό χώρο, δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο κάποιες πληροφορίες που έχουν φτάσει στη διάθεση των αστυνομικών αρχών αναφέρουν ότι μεταξύ των δυο μαθητών υπήρξε παρεξήγηση, με αφορμή κάτι που ειπώθηκε σε ένα κορίτσι.

Μετά από τη σχετική καταγγελία, αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος προχώρησαν στη σύλληψη τόσο του 16χρονου μαθητή, ο οποίος- όπως αναφέρουν οι πληροφορίες - ασχολείται με την πυγμαχία, όσο και του 38χρονου πατέρα του.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού έγινε την Τέταρτη ωστόσο η αστυνομία ενημερώθηκε την επόμενη ημέρα, από το περιβάλλον του 15χρονου παθόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προκαλεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι όλο και πιο συχνά, ανάλογα περιστατικά καταγράφονται και σε σχολεία της Κρήτης

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ