Κοινωνία

Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ παραπέμπεται ο Λιάγκας για το ανάρμοστο ρεπορτάζ στο σπίτι του Μπάλντοκ

Την άμεση αντίδραση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε ρεπορτάζ για τον αδικοχαμένο Τζώρτζ Μπάλντοκ που μεταδόθηκε χθες πρωί Πέμπτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, παραπέμφθηκε αυταπάγγελτα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ λόγω του «κίτρινου» ρεπορτάζ που αφορούσε στοιχεία για το σπίτι του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες νωρίτερα.

Το ρεπορτάζ αφορούσε στοιχεία για το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, όπως τιμή ενοικίου, τετραγωνικά μέτρα και άλλα.

Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν οργή στα social media, με τους χρήστες να πιέζουν τον παρουσιαστή να ζητήσει συγγνώμη.

Χαρακτηριστικό και το πανό με ύβρεις κατά του Γιώργου Λιάγκα που «ανέβηκε» χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Μπάγερν.

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε story στο Instagram λέγοντας πως ήταν λάθος του και αναλαμβάνει την ευθύνη της πράξης.

Στην σημερινή του εκπομπή o Γιώργος Λιάγκας ζήτησε και πάλι συγγνώμη για το ρεπορτάζ του Τζορτζ Μπάλντοκ, λέγοντας πως δεν έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ.

Αυτή η φορά δεν είναι η πρώτη που ο γνωστός παρουσιαστής «απασχολεί» την κοινή γνώμη.

Τον Φεβρουάριο του 2023 το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο στον ΑΝΤ1 για τον τρόπο κάλυψης του βιασμού 12χρονης στον Κολωνό.

Σε μια εκπομπή του στον ΣΚΑΪ τον Νοέμβριο του 2019 έγινε αναπαράσταση ενός πολύ άσχημου περιστατικού σε βάρος φοιτήτριας και το ΕΣΡ είχε επιβάλει πρόστιμο 150.000 ευρώ και αναστολή μετάδοσης της εκπομπής του για μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...