Κοινωνία

Βρετανός φωτογράφος ο άνδρας που κατέρρευσε σε αμπελώνα στα Καλάβρυτα

Τραγική κατάληξη είχε η επίσκεψη των Βρετανών στα ορεινά της Αχαΐας, καθώς άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά σήμερα πρωί Παρασκευής και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας εντοπίσθηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του σε αμπελώνα στη θέση «Πόρτες» περίπου 400 μέτρα από τον δρόμο Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Οι φίλοι του επικοινώνησαν με την γραμμή έκτακτης ανάγκης «112» καλώντας βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.


Σύμφωνα με το kalavrytanews ομάδα Άγγλων πεζοπόρων, φωτογράφων που πήγαν να απαθανατίσουν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών, κάλεσε το 112 καλώντας σε βοήθεια για τον 67χρονο.

Ο 67χρονος με τη συνδρομή των πυροσβεστών μεταφέρθηκε σε σημείο όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αναφέρει το kalavrytanews. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα τα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα που θα ακολουθήσει, με τις πρώτε ενδείξεις να δείχνουν παθολογικά αίτια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...