Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Έκλεψαν 14 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ερευνούν την περίπτωση να έχουν φυγαδευτεί στο εξωτερικό για να πουληθούν με άλλα στοιχεία κυκλοφορίας πλήθος μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων που είχαν κλαπεί από την Αλεξανδρούπολη και τις γύρω περιοχές. Σημειώνεται ότι έχουν εξιχνιάσει ως τώρα 15 κλοπές.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες που έκαναν, πίσω από τις κλοπές κρύβονταν δυο Έλληνες οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Στο διάστημα από τον περασμένο Απρίλιο ως τον Αύγουστο, είχαν κλέψει 14 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, ενώ σε μία περίπτωση δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την κλοπή.

Μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί μόνο πέντε από τα κλεμμένα δίκυκλα στο πλαίσιο των ερευνών, που συνεχίζονται για να βρεθούν και τα υπόλοιπα. Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές τροχοφόρων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δημόσια διαπόμπευση από τη Χεζμπολάχ στους "ποντικούς" που έκαναν πλιάτσικο σε εγκαταλελλειμένα σπίτια στη Βηρυτό - Τους ... κρέμασαν σε κολώνες (Σκληρές εικόνες)

«Εκμετάλλευση του πολέμου και κλοπή από σπίτια», έγραφαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πώς...
Πολεμική αεροπορία 0

Τουρκική Αεροπορία και Ναυτικό έχουν ζητήσει περιοχές για άσκηση στο Αιγαίο - Πιθανότητα πραγματοποίησης παραβιάσεων μετά από μήνες

Η Τουρκία επανέλαβε πως δεν αναγνωρίζει ελληνικό εναέριο χώρο 10 ναυτικών μιλίων λίγες μόνο ημέρες μετά την αποχώρηση...