Κοινωνία

Ηλικιωμένη τραυματίστηκε στην Καβάλα-Προσπάθησε να σώσει από αυτοκτονία τον άντρα της

Συγκινητική ήταν  η αυτοθυσία ηλικιωμένης γυναίκας, που προσπάθησε να εμποδίσει τον σύζυγό της να αυτοκτονήσει με  μαχαίρι στο σπίτι τους σε περιοχή της Καβάλας, αλλά τραυματίστηκε και η ίδια, έτσι νοσηλεύονται και οι δυο.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στην κατοικία των δυο ηλικιωμένων στο κέντρο της Νέας Περάμου, όταν οι γείτονες ξεσηκώθηκαν ακούγοντας κραυγές και βρήκαν τους ενοίκους αιμόφυρτους. Ο άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και η γυναίκα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας με την κατάσταση της υγείας τους να θεωρείται σοβαρή.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση υπέθεσαν αρχικά ότι ο ένας τραυμάτισε τον άλλο με το μαχαίρι και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Όμως, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι συνέβη το αντίθετο, καθώς η γυναίκα είδε τον σύζυγό της να αυτοτραυματίζεται και, στην προσπάθειά της να τον αφοπλίσει, το μαχαίρι καρφώθηκε στο σώμα της.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ και δέος-Κινεζικό σύστημα Λέιζερ τοποθετήθηκε σε ιρανικά αεροδρόμια και υποδομές-Σαράντα Ιρανοί πιλότοι στην Μόσχα για τα Su-35

Η αμυντική συμφωνία της Τεχεράνης με το Πεκίνο δίνει το δικαίωμα στους Κινέζους να χρησιμοποιούν ιρανικές αεροπορικές...