Κοινωνία

Βίντεο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στη Συγγρού

Δημοσιεύτηκε βίντεο από την άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς στη Λ. Συγγρού, στο ύψος της Νέας Σμύρνης, από την οποία τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα (03.10.24), στον παράδρομο της Λ. Συγγρού στον αριθμό 255.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα, τα οποία επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού σταμάτησαν δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το MEGA, δίπλα στο μαύρο αυτοκίνητο σταματάει μία μηχανή με δύο άτομα, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο.

Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

Στη συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας 35χρονος στο δεξί χέρι από πυροβολισμό και ένας 22χρονος από χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε κατά τη συμπλοκή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας με τη μηχανή με την οποία και έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής και στη συνέχεια στο Γεννηματάς.

Στο σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν βρεθεί δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο πίσω από την αιματηρή συμπλοκή να κρύβονται ερωτικά κίνητρα.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ