Κοινωνία

Ερμιόνη: «Επιχείρησαν να τον ξυρίσουν με φαλτσέτα», αναφέρει δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου που δέχθηκε επίθεση (Βίντεο)

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, έλαβε χώρα αυτή τη φορά στην περιοχή Ερμιόνη Αργολίδας, με θύμα 12χρονο.

Ειδικότερα, όλα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης, όταν δυο ανήλικοι απείλησαν και επιτέθηκαν σε άλλον ανήλικο, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, και συγκεκριμένα μιας φαλτσέτας, σε προαύλιο σχολικού συγκροτήματος, στην Ερμιόνη.

Οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε και τους γονείς των δυο ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους.

Τι είπε ο δικηγόρος του 12χρονου στην Αργολίδα


Ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου, κ. Γεωργόπουλος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τόνισε ότι συναντήθηκε και με το παιδί και με τους οικείους του και ότι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

«Είναι ένα περιστατικό το οποίο είναι πρωτοφανές για την περιοχή μας, δεν έχουμε τέτοια περιστατικά ενδοσχολικής βίας. Το παιδάκι πήγε στο σχολείο, ήταν στο κυλικείο την ώρα του διαλλείματος, πήγε να ψωνίσει κάτι και τον πλησίασαν οι κατηγορούμενοι με την συνδρομή και άλλων προσώπων, οι οποίοι τον απομάκρυναν από τον χώρο του κυλικείου. Επιχείρησε ένας εξ αυτών με μια φαλτσέτα που έφερε μαζί του να τον ξυρίσει στο μουστάκι, χωρίς να υπάρχει καμία συναίνεση του παιδιού για αυτό, με τον άλλον να τον ακινητοποιεί», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογενείας του 12χρονου.

«Εκτιμώ ότι όπως γίνεται σε όλα τα σχολεία, ότι υπάρχουν καθηγητές οι οποίοι βρίσκονται έξω στον χώρο του διαλλείματος. Δεν έχουμε διασταυρώσει ακόμη ποιοι ήταν αυτοί οι καθηγητές, σε ποια σημεία βρίσκονταν και αν είδαν το περιστατικό», συνέχισε ο κ. Γεωργόπουλος.

Σε ερώτηση γιατί το έκαναν αυτό οι δράστες, ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου τόνισε ότι «δεν το ξέρουμε, δεν υπήρχαν μεταξύ τους ούτε αντεγκλήσεις, ούτε διαφορές, ούτε προβλήματα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ