Κοινωνία

Aσταμάτητες οι μεταναστευτικές ροές στα Δωδεκάνησα - 51 αλλοδαποί στο Αγαθονήσι

Δικογραφία σε βάρος 37χρονου Παλαιστίνιου διακινητή, για παράνομη είσοδο  στη χώρα και διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών σε ελλαδικό χώρο, σχηματίστηκε από το Λιμεναρχείο Σάμου.

Ο 37χρονος, χειριστής ταχύπλοου σκάφους, που μετέφερε -πρωϊνές ώρες σήμερα- 33 πρόσφυγες και μετανάστες (12 άνδρες, 7 γυναίκες και 13 ανήλικους), εντοπίστηκε να  κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς το Αγαθονήσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σύλληψή του έγινε μετά από καταδίωξη και τη ρίψη προειδοποιητικών βολών σε ασφαλή τομέα.

Οι αλλοδαποί περισυλλέχθηκαν από το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του Μαλαγαρίου της Σάμου. Οι 32 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή της Σάμου.

Εν τω μεταξύ, τις πρωινές ώρες χθες, συνελήφθη μετά από καταδίωξη 28χρονος υπήκοος Συρίας. Είχε μεταφέρει στο Αγαθονήσι 18 αλλοδαπούς (17 άνδρες και έναν ανήλικο). Σε βάρος του διακινητή σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Πρόταση των ΗΠΑ για ATACMS-Για τo "κάψιμο" των εισβολέων από Έβρο έως Κύπρο η χρήση drones και βαλλιστικών πυραύλων είναι ο τέλειος συνδυασμός

Ο Ελληνικός Στρατός είχε συνομιλίες με τη Lockheed Martin για διαπραγματεύσεις για την απόκτηση συστημάτων μεγάλης...
έκρηξη και Μεντβέντεφ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ευθεία απειλή Μεντβέντεφ κατά Ουκρανίας: «Θα ρίξουμε την μεγαλύτερη βόμβα μας στο κέντρο του Κιέβου-Η υπομονή μας εξαντλείται»

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος απείλησε την Ουκρανία και την Δύση με την παράταξη του «Πατέρα όλων των Βομβών», της βόμβας 7...