Κοινωνία

Εξάρθρωση σπείρας στην Κορινθία- Πάνω από 90.000 ευρώ η λεία 24 διαρρήξεων

Επτά Έλληνες ήταν μέλη σπείρας που είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους του δήμου Συκιωνίων στην Κορινθία όπου, από τις 25 Μαΐου ως τις 22 Αυγούστου, πραγματοποίησαν διαρρήξεις σε 23 σπίτια ενώ επιχείρησαν να εισβάλουν σε ένα ακόμη κλέβοντας χρήματα, χρυσαφικά και διάφορα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τα 90.000 ευρώ.

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε μετά από πολύμηνη έρευνα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στις τοπικές κοινότητες της ευρύτερης περιοχής όπου κατοικούν τα μέλη της, η σπείρα εξαρθρώθηκε και συνελήφθησαν πέντε άνδρες ηλικίας 22 ως 36 χρόνων, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν, ενώ ταυτοποιήθηκαν ένας 23χρονος και ένας 30χρονος οι οποίοι αναζητούνται.

Σε βάρος των επτά δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες διαρρήξεις που ενδέχεται να έχουν διαπράξει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες