Κοινωνία

Μενίδι: Χειροπέδες στον «τρόμο» των φαρμακείων-Βίντεο από τη δράση του

Τουλάχιστον 9 ένοπλες ληστείες έκανε μέσα σε 20 μέρες ο «τρόμος των φαρμακείων», αποσπώντας περισσότερα από 13.000 ευρώ.

Σε ντοκουμέντο του Newsbomb, φαίνεται καρέ καρέ η δράση του. Φορώντας κράνος εισβάλει σε φαρμακείο στο Μενίδι, βγάζει το όπλο, απειλεί τους υπαλλήλους ενώ εκείνη την ώρα υπάρχουν στο κατάστημα και πελάτες, οι οποίοι τρομαγμένοι απομακρύνονται.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αεροβόλο πιστόλι, φυσίγγια και σουγιάδες. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Δυτικής Αττικής
φρόντιζε πάντα να λαμβάνει υψηλά μέτρα αυτοπροστασίας, καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, καπέλο «τύπου ψαρά», γυαλιά ηλίου ή ακόμα και κράνος μηχανής.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα από άτομα που ενεργούν τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, απ’ όπου παραπέμφθηκε σε ανάκριση και προφυλακίστηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσική επίθεση στο Κίεβο ενώ καταλήφθηκαν οι περιοχές Κρασνογκορόβκα-Γκριγκορόβκα-Γκαλιτσινίβκα και Βοντουγιάνοε στο Ντονιέτσκ (Βίντεο)

Έσπασε το μέτωπο ενώ για τους Ουκρανούς ενώ το Κίεβο έχει τουλάχιστον 5000 λιποτάκτες συνολικά τους τελευταίους μήνες