Κοινωνία

Κως: Συνελήφθη αλλοδαπός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 46χρονη αλλοδαπή μητέρα της ανήλικης, η οποία και ανέφερε το περιστατικό που φέρεται να συνέβη σε βάρος της κόρης της στις 29 Αυγούστου 2024. Καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, ο 44χρονος αλλοδαπός δεν είχε συλληφθεί. 

Όμως στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα από την Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω σε βάρος του και έτσι προχθές το μεσημέρι, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω και συνελήφθη κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κόρη της αλλοδαπής, ηλικίας 9 ετών, είπε στη μητέρα της ότι ο 44χρονος Σύριος σύντροφος της θείας της, βραδινές ώρες της 29ης Αυγούστου 2024 την προσέγγισε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όλα αυτά τα κατήγγειλε η μητέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10 το βράδυ στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, το οποίο διενέργησε και τη σχετική προανάκριση για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου