Κοινωνία

19χρονη δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο της στη Χαλκίδα- «Πίστεψα ότι θα με σκοτώσει» (Βίντεο)

 

Για τον εφιάλτη που έζησε στις αρχές Ιουλίου όταν δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφο της στη Χαλκίδα μίλησε 19χρονη.

Όπως είπε στο MEGA όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου, αφού η ίδια είχε πει στον 23χρονο ότι θέλει να χωρίσουν.

«Τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου 2024, ήμουν στο πάρκινγκ νυχτερινού μαγαζιού με φίλες μου και έναν ακόμη φίλο μου. Ενώ επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο του τελευταίου, ο πρώην σύντροφός μου με έπιασε από το χέρι, με έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσω στο έδαφος. Με απειλούσε και με έβριζε λέγοντας πως θα στείλει στην οικογένειά μου γυμνές φωτογραφίες μου. Ο φίλος μου με έβαλε στο αυτοκίνητο και με οδήγησε στο σπίτι μου. Είδα την πόρτα παραβιασμένη και μισάνοιχτη. Ο πρώην σύντροφός μου εμφανίστηκε μπροστά μου. Μου άρπαξε το κινητό, το πέταξε κάτω και το έσπασε, άρχισε να με χτυπάει με γροθιές και σφαλιάρες στο κεφάλι και όλο μου το σώμα» περιέγραψε στην κατάθεσή της στις Αρχές.

Σύμφωνα με την 19χρονη αν και ήταν αιμόρφυτη στο πάτωμα, ο 23χρονος την απείλησε με μαχαίρι πριν η ίδια καταφέρει να ξεφύγει: «Θυμάμαι πως από την πολλαπλότητα των χτυπημάτων έπεσα στο πάτωμα, έκλαιγα, αλλά εκείνος συνέχιζε να με χτυπάει με μανία. Πίστεψα ότι θα με σκοτώσει και τον παρακαλούσα να με πάει στο νοσοκομείο. Έβγαζα αίμα από το στόμα. Μου έδειχνε γυμνές φωτογραφίες μου απειλώντας πως θα τις στείλει στην αδερφή μου την οποία κατά λάθος κάλεσε στο κινητό της τηλέφωνο. Του ξέφυγα και διέφυγα από την πόρτα ενώ εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να με κυνηγάει λέγοντάς μου ‘θα σε σκοτώσω’. Κατάφερα να βγω από την πολυκατοικία. Έμαθα αργότερα πως μία γειτόνισσα κάλεσε την Αστυνομία ενώ παράλληλα εμφανίστηκε η αδελφή μου την οποία είχε εκείνος καλέσει κατά λάθος μαζί με τον αρραβωνιαστικό της. Τότε, ο 23χρονος μου πήρε το πορτοφόλι και τα κλειδιά της οικίας μου και εξαφανίστηκε. Τις επόμενες ημέρες εμφανίστηκες έξω από την οικία της μητέρας μου, όπου διέμενα μετά την έξοδό μου από το νοσοκομείο. Παρακολουθούσε τις κινήσεις όλης της οικογένειας».
 

 

Κατά τη δικηγόρο της κοπέλας, ο 23χρονος δεν συνελήφθη και μέχρι σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος. «Την έστειλε στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσεις, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, τοποθετήθηκαν λάμες, βίδες στην κάτω γνάθο. Την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι, κατάφερε η κοπέλα να διαφύγει και επακολούθησε το περιστατικό όπου εκείνος συνέχιζε να την ακολουθεί, να την σπρώχνει. Η κοπέλα σε μια κατάσταση να μην μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί» είπε η δικηγόρος της κοπέλας, Μαρία Καρλή, καταγγέλλοντας πως «και στο παρελθόν η κοπέλα είχε δεχτεί βία από το συγκεκριμένο πρόσωπο».

Η δικηγόρος της 19χρονης μετέφερε, επίσης, την πληροφορία ότι συγγενείς του 23χρονου έχουν καταθέσει στις αρχές και έχουν περιγράψει την επιθετική του συμπεριφορά: «Η γιαγιά και η αδελφή καταθέτουν πέραν αυτών για τη βιαιότητα του χαρακτήρα του, και ότι ο πατέρας γνωρίζει πού κρύβεται ο γιος. Προσαγάγουν τον πατέρα και τον αφήνουν ελεύθερο. Ο πατέρας όπου κατά συνομολόγηση αδερφής και γιαγιάς γνωρίζει πού κρύβεται ο δράστης. Υπάρχει η ανοχή».

 

Τα μηνύματα μετά τον ξυλοδαρμό



Μετά το περιστατικό και αφού ο δράστης παρακολουθούσε το σπίτι όπου έμεινε η 23χρονη μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, φέρεται να επανήλθε μηνύματα στα οποία ζητούσε συγγνώμη.

«Μάτια μου σ’ αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι. Δε με νοιάζει κανένας, συγγνώμη μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπάω και σε σκέφτομαι, δε με νοιάζει τίποτα. Συγγνώμη κοριτσάκι μου. Δε με ενδιαφέρει κανένας μάτια μου. Θέλω να ακούσω τη φωνούλα σου, συγχώρησέ με. Δε θέλω να το τραβήξω μανάρι μου, δε θέλω να το αποτελειώσω. Θέλω να σε ακούσω, θέλω να σου μιλήσω, δε θέλω να το τραβήξουμε μωρό μου, μου λείπεις, σ’ αγαπάω πολύ. Μου λείπουν πολλά από εσένα κοριτσάκι μου» φέρεται να ανέφερε στα μηνύματα.

Κατά τη δικηγόρο της νεαρής, «τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι μεθοδευμένα, είναι κατόπιν νομικών συμβουλών. Να στείλουμε μερικά μηνύματα για να επιδείξει ο δράστης ένα είδος μεταμέλειας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου