Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Σοκ στο Βόλο: Συνταξιούχος ζει σε κοτέτσι για να μην επικοινωνεί με την οικογένεια του

Σε παράγκα-κοτέτσι, που βρίσκεται στο οικόπεδο του σπιτιού του για να μην επικοινωνεί με την σύζυγο και την κόρη του συνταξιούχος στον Βόλο που χθες, Τετάρτη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο καθώς τις απείλησε επειδή του απαγόρευσαν να αφήνει την πόρτα του κοτετσιού ανοιχτή με αποτέλεσμα οι κότες να λερώνουν με κουτσουλιές τις σκάλες του σπιτιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του κατηγορούμενου τον συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς και του είπε να είναι προσεκτικός με τις κότες γιατί λερώνουν το σπίτι. Τότε ο συνταξιούχος που ζει επτά μήνες με τις κότες και χωρίς ρεύμα, προσβλήθηκε και όταν γύρισε πήγε στο σπίτι, ακολούθησε μεγάλος καβγάς.

Κατά τη διάρκια του καβγά φέρεται να απείλησε την κόρη και τη μητέρα της «θα σας κάψω, θα σας θάψω». Κλήθηκε η αστυνομία και σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ενδοοικογενειακής απλής σωματικής βλάβης και για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της συζύγου και της κόρης του.

Στο δικαστήριο η σύζυγος του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι από τις 27 Φεβρουαρίου, έχει φύγει από το σπίτι και μένει στο κοτέτσι, αλλά εξακολουθεί να την χτυπά και την απειλεί, παρότι είναι εγχειρισμένη.

Από την πλευρά του ο γιος του συνταξιούχου υπερασπίστηκε τον πατέρα του λέγοντας πως ο ίδιος μπορεί να μην μένει στο ίδιο σπίτι μαζί τους αλλά όλες οι φασαρίες γίνονται επειδή δεν τους δίνει χρήματα.

Ο συνταξιούχος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δήλωσε πως είναι θύμα της συζύγου και της κόρης του και αρνήθηκε ότι είναι αλκοολικός, όπως τον κατηγορούν.

Τελικά ο συνταξιούχος καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ενώ η απόφαση προβλέπει ότι πρέπει να μετοικήσει από το οικόπεδο όπου βρίσκεται. Παράλληλα του απαγορεύτηκε η προσέγγιση της συζύγου και της κόρης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Τελικά, φυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα-Καταγγελίες για δημιουργία Αιολικού Πάρκου στους βιότοπους του Μαυρόγυπα μόλις ένα χρόνο από την πυρκαγιά στη Δαδιά

Η Ορνιθολογική Εταιρεία και η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης στη σχετική τους ανακοίνωση ζητούν από την...
νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες στο Κουρσκ
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σκληρές εικόνες: Γέμισαν πτώματα Ουκρανών στρατιωτών τα χαρακώματα στο Κουρσκ-Παραδοχή Ζελένσκι για τον στόχο της εισβολής (Βίντεο)

Ένα τρομερό βίντεο δείχνει ένα ουκρανικό χαράκωμα στο Κουρσκ να είναι γεμάτο με νεκρούς στρατιώτες του Κιέβου