Κοινωνία

Εύβοια: Οι στιγμές πριν τη σύγκρουση του ΙΧ με τους 2 νέους και το φορτηγό (Βίντεο)

Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας βρίσκεται το υλικό από τις κάμερες στο σημείο του τροχαίου στη Χαλκίδα όπου σκοτώθηκαν ο 20χρονος Γιάννης και η 22χρονη κοπέλα του Ελένη, χθες απόγευμα Παρασκευής.

Σε τρία βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα της Χαλκίδας, καταγράφεται το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι από την Ερέτρεια, καθώς και το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκαν στο τροχαίο δυστύχημα.

Στα βίντεο που εξασφάλισε ο ρεπόρτερ του Star, φαίνεται η κίνηση των οχημάτων, μεταξύ αυτών και του φορτηγού, που συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Αν και δεν υπάρχουν βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης, άνδρες της Τροχαίας τόνιζαν στο Star, ότι πρώτα θα γίνει πραγματογνωμοσύνη στα δύο οχήματα και στη συνέχεια θα εξετάσουν τα συγκεκριμένα βίντεο, ενώ «κλειδί» είναι και οι μαρτυρίες που θα δώσουν οι οδηγοί των άλλων οχημάτων που βρίσκονταν στο σημείο. Πάντως οι κάτοικοι της περιοχής μιλάνε για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο δρόμο όπου έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.

Ολα ξεκινησαν γύρω στις 17:30 χθες το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Οι άτυχοι νέοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν καμία βοήθεια, βυθίζοντας στο πένθος την Ερέτρια από όπου κατάγονταν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ