Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δείτε φωτογραφίες με τον βιαστή της Σαλαμίνας να αποπειράται να βιάσει 14χρονη σε λεωφορείο

Η ανήλικη φωτογράφησε τον άνδρα και η μητέρα της δημοσίευσε τις εικόνες, μέσω της εκπομπής Live News. Παράλληλα, αφηγήθηκε το τρομακτικό περιστατικό που έγινε στις 14 Οκτωβρίου 2023.

«Η κόρη μου επέστρεφε με το λεωφορείο της γραμμής και ήταν εκείνη την ώρα αυτός μέσα. Πλησίασε την κόρη μου κι άρχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι. […] Άρχισε να της χαϊδεύει το πόδι και η κόρη μου άλλαξε κάθισμα και την ακολούθησε. Βάζοντας μουσική πήγε και έκατσε δίπλα της και με το πόδι του προσπάθησε περνώντας το δικό του πόδι πάνω στο δικό της να την ψιλοεγκλωβίσει. Κάναμε επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία. Η κόρη μου όταν είδε ότι τους ακολούθησε τράβηξε φωτογραφία με το κινητό», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όταν η κόρη μου ανέβασε τις φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε άλλα 11 περιστατικά από φίλες και γνωστές αντίστοιχης δράσης από τον ίδιο άνθρωπο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «ο αστυνομικός είπε στην κόρη μου ότι σε περίπτωση που τον δει ξανά να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία. Μετά από 15 με 20 μέρες τον είδε ξανά στο ίδιο λεωφορείο. Πήγε στον οδηγό και έβαλε τις φωνές και ο άνδρας έφυγε».

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η ανήλικη, όσο ο 35χρονος την ακολουθούσε, ψάχνοντας ευκαιρία να τη βιάσει σύμφωνα με το newsbeast:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ