Κοινωνία

Τραγελαφική αγγελία στη Θεσσαλονίκη- Νοικιάζονται μόνο τα μπαλκόνια

Στη προσπάθεια εύρεσης κατοικίας προς ενοικίαση μέσω ιστοσελίδων που φιλοξενούν σχετικές αγγελίες μπορεί κανείς να εντοπίσει πολλά παράδοξα, συνήθως ως προς τις τιμές που ζητούν οι ιδιοκτήτες, αλλά και την εικόνα που παρουσιάζουν πολλά από τα σπίτια.

Μία αγγελία, όμως, στη Θεσσαλονίκη, το... τερμάτισε. Οι ιδιοκτήτες του δεν νοικιάζουν το σπίτι, το δώμα ή έστω το πάρκινγκ, αλλά τα μπαλκόνια! Τα διαθέτουν σε κατασκηνωτές και μάλιστα ενημερώνουν πως θα μπορούν να χρησιμοποιούν και την τουαλέτα με 5 ευρώ επιπλέον χρέωση.

Η αγγελία αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ενοικιάζονται 2 Μπαλκόνια με θέα στο κέντρο τις πόλεις το ένα 20 τμ και το άλλο 23 τμ στον 2 όροφο και στον 4 . Το ένα διαθέτει και ψησταριά, παρέχεται νερό από την βρύση του μπαλκονιού η τουαλέτα παρέχεται έξτρα ανά μέρα με το ποσό των 5 ευρώ κατάλληλο για σκηνές 4 ατόμων ακόμα και 6 δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός ατόμων και τα κατοικίδια. Δυνατότητα παροχής και φουσκωτής πισίνας με έξτρα χρέωση 10 ευρώ ανά μέρα».

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για πραγματική αγγελία ή απλώς για μία «τρολιά» κάποιου απηυδισμένου από την αναζήτηση σπιτιού, ωστόσο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Ευκαιρίας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών