Κοινωνία

Συνελήφθη στα σύνορα «εισπράκτορας» σπείρας απατεώνων

Λόγω  της άμεσης κινητοποίησης των αστυνομικών του τμήματος Μετεώρων και των αναζητήσεων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, βρέθηκε ο αλλοδαπός «εισπράκτορας» σπείρας απατεώνων με τα τροχαία ενώ επιχειρούσε να διαφύγει στη Βουλγαρία.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων παριστάνοντας τον γιατρό, της είπε ότι το παιδί της τραυματίστηκε σοβαρά και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, δήθεν για να χειρουργηθεί άμεσα. Η ανυποψίαστη γυναίκα πείστηκε να πληρώσει και παρέδωσε το ποσό των 9.100 ευρώ στον συνεργό του, ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το ίδιο βράδυ ακινητοποιήθηκε στα σύνορα και σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν τα χρήματα τυλιγμένα σε έξι μαντήλια και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την δικογραφία που σχηματίστηκε για απάτησε βάρος του και σε βάρος του άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού του, ενώ κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το όχημά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών