Κοινωνία

Χαλκιδική: Πόνος και οργή στο μνημόσυνο του 19χρονου Γιάννη - "Όση λάσπη και να πετάξουν εγώ θα είμαι όρθιος", λέει ο πατέρας του

Στο Διαβατό Ημαθίας, τη γενέτειρα του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής τελέστηκε σήμερα μνημόσυνο, καθώς συμπληρώθηκαν εννιά μέρες από τη μέρα που συνέβη η τραγωδία.

Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι της οικογένειας σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε δηλώσεις του ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη τόνισε ότι ο αγώνας του αποδίδει, καθώς δήμοι κλείνουν πάρκα, παιδικές χαρές τα οποία δεν πληρούν μέτρα ή δεν έχουν πιστοποιήσεις και όλα τα σχετικά έγγραφα που ζητά ο νόμος. Παράλληλα όπως είπε έχει ζητήσει ήδη την εξαίρεση ενός δικαστικού, ένας εκ των οποίων χειρίζεται την υπόθεση, καθώς όπως αναφέρει η πλευρά της οικογένειας υπάρχει συγγένεια με δικηγόρο της πλευράς του 58χρονου επιχειρηματία, ενώ για ακόμα μια φορά τόνισε ότι θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.
 

 



«Πιστεύω ότι θα σωθούν κάποια παιδιά ό,τι κι αν γίνει, με οποιαδήποτε τρόπο κι αν χρειαστεί να προσπαθήσουμε. Ιδιωτικοί ερευνητές οι οποίοι είναι διορισμένοι από μένα, θα δώσουν σε 48 ώρες στοιχεία στη δημοσιότητα. Για να καταλάβει ο κόσμος ποια είναι η πραγματικότητα. Όση λάσπη και να πετάξουν οι υπερασπιστές της άλλης πλευράς, εγώ θα είμαι όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου. Παιδάκι άλλο δε θα χαθεί» τόνισε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 19χρονου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών