Κοινωνία

Σιθωνία Χαλκιδικής: Κλείνουν οι παιδικές χαρές για να ελεγχθούν

Γονείς και παιδιά αντικρίζουν στις παιδικές χαρές της περιοχής απαγορευτικές κορδέλες και ειδικές σημάνσεις που ενημερώνουν ότι οι χώροι θα είναι κλειστοί και ότι η παιδική χαρά στερείται πιστοποιητικού ασφαλείας.

Την απόφαση αυτή πήρε ο δήμαρχος και τη γνωστοποίησε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, έως ότου ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για όσους τις χρησιμοποιούν.

Την επόμενη Παρασκευή ειδικός από την Αθήνα θα πραγματοποιήσει έλεγχο σε όλες τις παιδικές χαρές, προκειμένου να δει αν μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό ασφαλείας, καθώς καμία δεν διαθέτει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...
Οδησσός
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο μαζικότερος ρωσικός βομβαρδισμός του πολέμου! Σε «νεκροταφείο» μετατράπηκε η Οδησσός-Χτυπήθηκαν οι πύργοι Boyko (Βίντεο)

Σε νεκροταφείο οχημάτων μετατράπηκε η ουκρανική πόλη της Οδησσού εξαιτίας της εκτενούς καταστροφής οχημάτων και φορτηγών