Κοινωνία

Λάρισα: Κατέρρευσε κομμάτι από οροφή και τραυμάτισε γυναίκα

Μια γυναίκα από το Βόλο που επισκέφθηκε τα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είδε την οροφή να πέφτει στο κεφάλι της.

Ενώ η γυναίκα ήταν μαζί με το γιατρό που της έγραφε το παραπεμπτικό ξαφνικά ξεκόλλησε ένα κομμάτι από την οροφή και έπεσε στο κεφάλι της.

Όσοι ήταν εκεί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Η γυναίκα σοκαρισμένη δεν πίστευε τι θα μπορούσε να της συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Τόσο ο γιατρός, όσο και οι νοσηλευτές μίλησαν με την γυναίκα και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρείο. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και η μεσοτοιχία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Η γυναίκα, επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά της έχοντας πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της, όπως αναφέρει τo e-thessalia.gr.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε η εκδίκηση του Πούτιν-Ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν στο Κούρσκ (Ολγκόβκα) παράλληλα με την αεροπορική επίθεση στην Ουκρανία (Βίντεο)

Ποια τρομερή μέθοδο χρησιμοποιούν οι ρωσικές μονάδες σε Ντονμπάς και Κούρσκ εξοντώνοντας εκατοντάδες Ουκρανούς-Κίνδυνος...