Κοινωνία

«Φοβήθηκα! Μου είπαν να φύγω γιατί θα με λιντσάρουν» – Ο νεαρός χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού «σπάει» τη σιωπή του

Στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις μετά το τραγικό δυστύχημα, ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού «crazy dance» στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης, δίνει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 19ης Αυγούστου.

«Σοκαρίστηκα. Είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Συλλυπητήρια στους γονείς του παιδιού. Φοβήθηκα, γιατί πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο στη ζωή μου… Νιώθω κι εγώ τύψεις. Άδικα έφυγε το παιδί από τη ζωή. Δεν φταίω εγώ, αλλά και πάλι συλλυπητήρια στους γονείς», είπε ο χειριστής, μιλώντας στην κάμερα του Mega, υποστηρίζοντας πως την ώρα της τραγωδίας δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Πήγα απλά να βγάλω μεροκάματο, για να μεγαλώσω το παιδί μου. Είχε κάποια μπλε και κίτρινα καρεκλάκια. Δούλευαν μόνο τα ροζ κι εκείνη την ημέρα τα παιδιά έκατσαν στα μπλε. Αυτός μου είχε πει να βάζω άτομα μόνο στα ροζ, γι’ αυτό άλλαξα στα παιδιά καρεκλάκια. Η ταχύτητα ήταν κανονική. Μου είχαν πει από 50 έως 60 το πολύ. Την ώρα που είπε η μαμά του “πιο σιγά” πήγα να το χαμηλώσω και είδα το παιδί στον αέρα», είπε.

«Είχα πάθει σοκ. Τρόμαξα εκείνη την ώρα. Μου είπαν να φύγω, γιατί θα με λιντσάρουν. Μου το είπε το παιδί που δουλεύει χρόνια μαζί του (σ.σ. συνεργάτης του ιδιοκτήτη). Έφυγα πίσω από το πάρκο, ήπια νερό, ηρέμησα. Ξαναγύρισα και είπαν να φύγω σπίτι, να μη με δει κανείς. Πήγα σπίτι και εκείνη την ώρα μου είπαν να μαζέψω τα ρούχα μου και να με φέρουν στο Κιλκίς και να κρυφτώ για 48 ώρες…», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε σε τι κατάσταση ήταν τα μηχανήματα. «Αν τα είχα προσέξει, δεν θα ανέβαινα καθόλου στα μηχανήματα. Δεν γνώριζα τίποτα», τόνισε ο 21χρονος.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...