Κοινωνία

Λέσβος: 40χρονος πυροσβέστης αναζητείται μετά από καταγγελία της γυναίκας του για ενδοοικογενειακή βία

Η Λέσβος ξανά στο επίκεντρο μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Άφαντος ο 40χρονος πυροσβέστης μετά την μεταφορά της συζύγου του σε νοσοκομείο.

Η Λέσβος βλέπει την ενδοοικογενειακή βία να γίνεται μάστιγα, με τις καταγγελίες να είναι συνεχείς και τους αστυνομικούς να προσπαθούν στις περισσότερες περιπτώσεις να εντοπίσουν τους φερόμενους ως δράστες, που κρύβονται. Το ίδιο φαίνεται πως κάνει και ένας 40χρονος πυροσβέστης που αναζητείται μετά την καταγγελία της γυναίκας του.

Το σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό της Δυτικής Λέσβου. 40χρονος πυροσβέστης, κατηγορείται ότι χτύπησε πολύ άσχημα τη γυναίκα του, η όποια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 40χρονος αναζητείται από την αστυνομία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί. Ο συγκεκριμένος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με παρόμοια περιστατικά την αστυνομία αλλά και την υπηρεσία του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου του 2024, με την τοπική κοινωνία να παραμένει ανάστατη, από τη νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και την ταυτότητα του φερόμενου ως δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το μετάνιωσε πικρά! Ο Ζελένσκι έβγαλε βίντεο κοντά στο Κουρσκ απειλώντας Πούτιν και Μόσχα-Ρωσικά μαχητικά Su-57 ξεκίνησαν να τον «κυνηγάνε»

Ρωσικά Su-57 πέταξαν πάνω από το Κουρσκ με κατεύθυνση προς το ουκρανικό Σούμι όσο βρίσκονταν εκεί ο Ουκρανός πρόεδρος...