Κοινωνία

Κολωνός: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσηςβιασμού- Οι απειλές και η παγίδα που έστησε ο 44χρονος στην πρώην κοπέλα του γιου του

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού ανήλικης στον Κολωνό με δράστη έναν 44χρονο που συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 16χρονη είχε σχέση για κάποιους μήνες με τον γιο του 44χρονου κι εκείνος της έλεγε ότι την έβλεπε σαν κόρη του. Όταν το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, ο πατέρας βρήκε την ευκαιρία να στήσει το αρρωστημένο σχέδιό του. Είπε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να τα ξαναβρούν με τον γιο του κι έτσι την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα όπου και τη βίασε. Ο εφιάλτης όμως για το κορίτσι δεν σταμάτησε εκεί... 

Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει κι εκείνη και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε στη ζωή καθώς η μαμά της είχε πεθάνει. 

Ο άντρας, ο οποίος είναι διαζευγμένος, με αυτές τις απειλές βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη, μέχρι που εκείνη κατάφερε να μιλήσει στον μπαμπά της, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.
 

Ο πατέρας της κοπέλας κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Ο δράστης μετά την καταγγελία του πατέρα εντοπίστηκε τα ξημερώματα 22 προς 23 Αυγούστου να περνάει έξω από το σπίτι της 16χρονης με το αυτοκίνητο.

Εκείνες τις ημέρες την καλούσε συνεχώς για να βρεθούν και πάλι, ωστόσο η ανήλικη προσπαθούσε να τον αποφύγει. Μόλις εντοπίστηκε κάτω από το σπίτι της, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του, ωστόσο εκείνος τελευταία στιγμή άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή. Αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν επίσης το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο των κατασχεθέντων αντικειμένων και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο δράστης είχε απολύτως οργανωμένο το σχέδιό του, καθώς προσπάθησε να παγιδεύσει την ανήλικη με «κατασκεύασμενα» μηνύματα που όμως ουδέποτε απέστειλε η ίδια, αλλά έτερο πρόσωπο που ανήκει στον φιλικό κύκλο του δράστη (με αποστολή από τη συσκευή της παθούσας)!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το κορίτσι έχει οδηγηθεί σε αρμόδια υπηρεσία -παρουσία ψυχολόγου- για κατάθεση.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ξεφτίλα ολκής-Η ΕΕ απάντησε επίσημα ότι δεν θα αντιδράσει στρατιωτικά αν οι Τούρκοι μπλοκάρουν την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδος

Το έργο κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα λόγω αναποφασιστικότητας της Αθήνας-Αυτό να το ακούνε όσοι έλεγαν κάποτε ότι η...