Κοινωνία

Θρίλερ στη Φωκίδα: 73χρονος επιχείρησε να απαγάγει 13χρονο

Σοκ προκαλεί καταγγελία που έγινε την Τρίτη από τους γονείς ανήλικου καθώς όπως ανέφεραν, ένας ηλικιωμένος πλησίασε το παιδί με το αυτοκίνητο του στον οικισμό Πυρά της Φωκίδας επιχειρώντας να το αρπάξει και να το αναγκάσει να μπει μέσα, άγνωστο με ποιον σκοπό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 13χρονου αγοριού, κατάφερε να αντισταθεί με την βοήθεια και του επίσης ανήλικου αδελφού του και να αποφύγει την αρπαγή, ενώ ο 73χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε. Όμως, μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί του τμήματος Άμφισσας– Δελφών ξεκίνησαν τις αναζητήσεις και τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Παύλιανης όπου τον συνέλαβαν.

Ο ηλικιωμένος, που κατάγεται από άλλο χωριό της Λαμίας και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας, του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και, μετά την απολογία του στον ανακριτή, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Το Κούρσκ έχει 1000 πόρτες εισόδου και καμία εξόδου-Οι Ρώσοι εξόντωσαν 2300 στρατιώτες του Κιέβου και περικύκλωσαν τους υπόλοιπους 12.000 (Βίντεο)

Ο ρωσικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Κρούπετς στην περιοχή Κουρσκ, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ-Οι Ουκρανοί δεν...