Αινιγματική δήλωση Καμμένου: Λάθος ή κατόπιν αιτήματος η κατάργησης της Εθνοφυλακής της Ρόδου;

Στην επιστολή τους οι Εθνοφύλακες της Ρόδου μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Εμείς, οι Εθνοφύλακες της νήσου Ρόδου, εκφράζουμε την έντονη και απόλυτη διαμαρτυρία μας αλλά και την κατηγορηματική μας αντίθεση, απογοήτευση αλλά και αγανάκτηση απέναντι στην πληροφορία που έχει φτάσει σε γνώση μας και αφορά την πρόθεση της πολιτείας να καταργήσει και τα δύο τάγματα εθνοφυλακής που επιχειρούν στην ανατολική πλευρά του νησιού.

Το ενδεχόμενο κατάργησης και των δύο ταγμάτων ισοδυναμεί με πλήρη αποδυνάμωση της άμυνας του νησιού μας σε μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή της παραμεθορίου.»

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην ΥΠΑΜ Πάνος Καμμένος για την κατάργηση ταγμάτων της Εθνοφυλακής στην Ρόδο, γράφοντας συγκεκριμένα στο Χ: "Η κατάργηση της Εθνοφυλακής ανατολικής Ρόδου έρχεται μετά τις φωτιές δίπλα από τα στρατόπεδα της περιοχής που κατά «τύχη» μπήκαν ακριβώς δίπλα σε αυτά. Λάθος ή κατόπιν αιτήματος;"

Περισσότερα βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube: Pentapostagma TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News