Κοινωνία

Δεκαπενταύγουστος: Εξόρμηση στις παραλίες για τους Αθηναίους

Από νωρίς το πρωί, οι παραλίες του Αλίμου, της Βούλας και Βουλιαγμένης, αλλά και πιο... πέρα, όπως στο Λαγονήσι, τη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο, είχαν αρχίσει να γεμίζουν. Σε αυτές τις περιοχές του παραλιακού μετώπου, η θερμοκρασία είναι περίπου έναν με δυο βαθμούς πιο χαμηλά από το κέντρο, προσφέροντας λίγη ανακούφιση στους πολίτες.

Η κίνηση των οχημάτων είναι αυξημένη σε Μαρκόπουλο, Ζούμπερι, Μάτι, Άλιμο, Γλυφάδα, Βάρη, Βάρκιζα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία στην Αττική σήμερα θα φτάσει τους 38 βαθμούς, ενώ στην Θεσσαλονίκη τους 37. Η υψηλότερη θερμοκρασία θα καταγραφεί στα δυτικά τμήματα της χώρας και συγκεκριμένα στη δυτική Στερεά Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος θα δείξει έως και 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Πού θα έχει 41 βαθμούς και την Παρασκευή

Η ΕΜΥ εκτιμά ότι ο καιρός αύριο θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση στα βορειανατολικά.

Παρά ταύτα, θα φθάσει στα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 36 με 38 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτκά τους 38 με 39 και τοπικά στα δυτικά και κεντρικά τους 40 με 41 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 33 με 34 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ