Κοινωνία

Άγριο ξύλο στην Κρήτη: Τον σήκωσαν και τον πέταξαν στο έδαφος

Απίστευτο ξύλο έπεσε σε κεντρικό κατάστημα στο Ρέθυμνο της Κρήτης ανάμεσα σε παρέες και ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Στο βίντεο του cretalive, φαίνονται δύο νεαροί να μαλώνουν, ενώ στη συνέχεια μπαίνουν κι άλλοι στον καβγά. Ξαφνικά ο ένας νεαρός από αυτούς που ξεκίνησαν τον καβγά πιάνει τον άλλον, τον σηκώνει και τον πετάει στο έδαφος.

Στη συνέχεια τον χτυπάει ακόμα και όταν ο άλλος έχει πέσει στο έδαφος. Ο καβγάς λίγο αργότερα μεταφέρεται και μέσα στο μαγαζί. Ακούγονται φωνές, ουρλιαχτά, τρίτα πρόσωπα προσπαθούν να μπουν στη μέση, ενώ νεαρή θαμώνας φωνάζει να καλέσουν την αστυνομία, καθώς φοβάται για την επικίνδυνη τροπή που πήρε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο νεαρός που εν τελεί σωριάστηκε στο πάτωμα του μαγαζιού, παρελήφθη ξημερώματα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί στην “φωλιά της Αρκούδας”....πως θα βγουν όμως; Μεγάλες μετακινήσεις ρωσικών δυνάμεων και μαζικές συλλήψεις αιχμαλώτων (Βίντεο)

Oryx: Οι δυνάμεις του Κιέβου πληρώνουν τεράστιο τίμημα σε προσωπικό στο Κούρσκ-Η Μόσχα ετοίμασε την μεγαλύτερη παγίδα...