Κοινωνία

Το Λιμενικό απέκλεισε παραλία στη Χίο: Λουόμενος ανέφερε άγνωστο αντικείμενο στον βυθό - Τελικά ήταν βάση... ομπρέλας

Η Χίος είδε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της, να μένει αποκλεισμένη, εξαιτίας αντικειμένου που εντοπίστηκε στον βυθό λίγα μέτρα από την ακτή. Ήταν μια ομπρέλα που προκάλεσε συναγερμό.

Έληξε το πρωί η κατάσταση αποκλεισμού και συναγερμού της πολυσύχναστης παραλίας της Αγίας Φωτεινής (Αγία Φωτιά), στη Χίο, που επιβλήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2024, λόγω εντοπισμού αντικειμένου που παρέπεμπε σε νάρκη.

Το πρωί της Τρίτης 13 Αυγούστου 2024 αποδείχθηκε ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν… βάση ομπρέλας. Η παραλία, είχε αποκλειστεί και είχε τεθεί υπό φύλαξη από το λιμενικό, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξουδετέρωσης του υποτιθέμενου εκρηκτικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με το astraparis.gr, με το πρώτο φως της ημέρας, διαπιστώθηκε από δύτη, ότι επρόκειτο για βάση ομπρέλας, η οποία – προφανώς – είχε εγκαταλειφθεί την περίοδο του χειμώνα στην παραλία, παρασύρθηκε από τα κύματα και βρέθηκε στον βυθό σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από την ακτή, όπου και εντοπίσθηκε αργά χθες (Δευτέρα) το απόγευμα. Δεν αποκλείεται δε να υπάρχουν κι άλλες τέτοιες βάσεις σε άλλα σημεία της θάλασσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αμέσως σήμανε συναγερμός, εφαρμόσθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και η περιοχή αποκλείσθηκε από την αστυνομία και το λιμενικό για λόγους ασφαλείας των λουομένων και των εργαζόμενων στις επιχειρήσεις της Αγίας Φωτιάς.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Αρδένες Νο2-Ρωσικό ΜΜΕ: Εκατό Γάλλοι μισθοφόροι εξοντώθηκαν μέχρις ενός-Ρώσος Στρατηγός Ιβασώφ: “Η Wagner θα ξεπληρώσει τον θάνατο των δικών μας”

Οι Ουκρανοί δεν είναι πλέον σε θέση να προελάσουν και οποιεσδήποτε απόπειρες τους ματαιώνονται μαζικά από το ρωσικό...