Κοινωνία

Απατεώνες προσποιούνταν υπαλλήλους του ΔΑΠΕΕΠ για να εκμεταλλευτούν ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών

Απατεώνες επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ιδιοκτήτες  φωτοβολταϊκών ώστε να τους αποσπάσουν χρήματα σύμφωνα με προειδοποίηση  του Διαχειριστή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εγγυήσεων Προέλευσης (ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.).

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ενημερώνει για την εμφάνιση περιστατικών κατά τα οποία άτομα, προσποιούμενα ότι είναι υπάλληλοι του ΔΑΠΕΕΠ, προσεγγίζουν παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πάρκα, ισχυριζόμενοι ότι παρέχεται η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης για πυρκαγιές, με την καταβολή αντίστοιχου ασφαλίστρου.

Ο ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. υπογραμμίζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει καμία σχέση με τις προαναφερθείσες ενέργειες και ότι πρόκειται περί απάτης. Παρακαλούμε όπως δείξετε την απαιτούμενη προσοχή και μην προβείτε σε καμία σχετική συναλλαγή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Κόλαση στο Κούρσκ: Ήρθαν οι εξολοθρευτές Τσετσένοι κατά των Ουκρανών που έχουν καταλάβει στρατηγικό αγωγό φυσικού αερίου (Βίντεο)

Σώθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος που χθες ήταν “ νεκρός” για δυτικά ΜΜΕ-Συγκροτήθηκαν ειδικές ρωσικές δυνάμεις που...