Κοινωνία

Συνελήφθη συνοριοφύλακας -Έκλεβε χρήματα από συναδέλφους του

Η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος συνέλαβε συνοριοφύλακα που κατηγορείται ότι έκλεβε χρηματικά ποσά από συναδέλφους του σε Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, από τη διερεύνηση της οποίας και με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκμεταλλευόταν ολιγόλεπτη απουσία των συναδέλφων του, ερευνούσε τα ιδιωτικά σακίδιά τους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά. Μάλιστα, για να μη γίνει αντιληπτή η πράξη του, δεν αφαιρούσε το σύνολο των χρημάτων αλλά μέρος αυτών.

Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης, 7 Αυγούστου 2024, όταν προχώρησε στην αφαίρεση προσημειωμένου χρηματικού ποσού από σακίδιο αστυνομικού και την ανεπιτυχή κλοπή σε βάρος έτερου συνοριοφύλακα.

Ο συλληφθείς οδηγείται ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

πλήγματα στο Κίεβο
Ένοπλες Συρράξεις 0

Χάος στην ουκρανική πρωτεύουσα! Η Μόσχα χτύπησε το Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους KN-23 της Β. Κορέας προκαλώντας τρομερή καταστροφή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 5 ισχυρότατες εκρήξεις ακούστηκαν πριν λίγες ώρες στην επικράτεια της πόλης, υποδεικνύοντας ότι η πυραυλική...