Κοινωνία

Διδυμότειχο: Απολογείται την Παρασκευή ο 32χρονος - Του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση

Με βαριές κατηγορίες εις βάρος του απολογείται την προσεχή Παρασκευή (09.08.24) ο 32χρονος από το Διδυμότειχο, που φυλάκισε τη συνομήλικη σύντροφό του στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.

Ο 32χρονος από το Διδυμότειχο μετέβη σήμερα, Τρίτη (06.08.24) το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον ανακριτή.

Σε βάθος του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής απειλής, της σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς σώθηκε η 32χρονη από τα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο

Τη στιγμή που η 32χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της ο οποίος την είχε κλειδώσει στο διαμέρισμά του στο Διδυμότειχο, την κακοποιούσε και την βίαζε για δύο ολόκληρες εβδομάδες, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας από το κατάστημα εστίασης στο οποίο έτρεξε η γυναίκα για να ζητήσει βοήθεια.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η γυναίκα, η οποία περπατούσε μαζί με τον 32χρονο, είδε τους θαμώνες της ταβέρνας και κατάφερε να τρέξει και να τους ζητήσει βοήθεια. Όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο άντρας την ακολούθησε και την τράβηξε από το χέρι με την γυναίκα να φωνάζει για να την αφήσει.

«Με δέρνει, θα με σκοτώσει αυτός», έλεγε η 32χρονη στους ανθρώπους της ταβέρνας, με τα χέρια της να είναι μελανιασμένα και τα σημάδια στο πρόσωπό της από τον ξυλοδαρμό της να είναι εμφανή, όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας. «Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι πελάτες του καταστήματος, χωρίς να χάσουν χρόνο, σηκώθηκαν από το τραπέζι και μπήκαν μπροστά για να βοηθήσουν τη γυναίκα και τότε ο 32χρονος τράπηκε σε φυγή, με τους θαμώνες να ειδοποιούν την αστυνομία. Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στη ταβέρνα η 32χρονη ανέβηκε επάνω σε ένα τραπέζι και έλεγε ότι ο συγκεκριμένος άντρας την κρατούσε για εβδομάδες κλεισμένη στο σπίτι του και την κακοποιούσε, ενώ τους είπε ότι παραλίγο να την σκοτώσει.

Με το πρόσωπό και τα χέρια της να είναι μελανιασμένα, η γυναίκα, όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, μπήκε κάτω από ένα τραπέζι της ταβέρνας καθώς φοβόταν μήπως ο 32χρονος επιστρέψει και την εντοπίσει, με τους ανθρώπους της ταβέρνας να της εξηγούν ότι θα την προστατεύσουν και ότι δε χρειάζεται να φοβάται.

Την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, μαζί με τους πελάτες, της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η 32χρονη τους αποκάλυψε πως ο άντρας τη χτυπούσε ακόμα και με καδρόνι στο κεφάλι και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ