Κοινωνία

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή που η 32χρονη ζήτησε βοήθεια στο Διδυμότειχο: «Θα με σκοτώσει»

Σε δομή έχει μεταφερθεί η 32χρονη γυναίκα που έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 32χρονου συντρόφου και κακοποιητής της στο Διδυμότειχο. Επί 3 εβδομάδες την είχε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε επανειλημμένως.

Ο 32χρονος που αναζητείτο από τη στιγμή της καταγγελίας του θύματος για την άγρια κακοποίησή της, σωματική και σεξουαλική, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (05.08.24) στο Διδυμότειχο, κατά τη διάρκεια ελέγχου της αστυνομίας, υποστηρίζοντας πως πήγαινε να παραδοθεί μαζί με τον δικηγόρο του.

Χθες, ο ίδιος με ένα βίντεο στο TikTok ομολόγησε την κακοποίηση της 32χρονης, αρνούμενος ωστόσο την καταγγελία του βιασμού. «Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα» ακούγεται να λέει.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν θαμώνας της ταβέρνας, όπου πήγε η 32χρονη για να ζητήσει βοήθεια φανερά χτυπημένη σε όλο της το σώμα, περιγράφει στο newsit.gr λεπτό προς λεπτό το συγκλονιστικό σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν γύρω στις 16:40 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν η γυναίκα ήρθε στην ταβέρνα, όπου βρισκόμουν για να ζητήσει βοήθεια. Η γυναίκα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ήταν μαζί και αυτός. Μας είδε που καθόμασταν στην ταβέρνα. Το τραπέζι ήταν στην άκρη του πεζοδρομίου στον χώρο του καταστήματος. Κατέβαιναν μαζί τον δρόμο, όπως μας είπε η κοπέλα είχαν πάει πρώτα στην τράπεζα και έβγαλαν λεφτά, μετά πήγαν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια.

Την ώρα που περπατούσαν, αυτή πήγε λίγο προς τα αριστερά προς το πεζοδρόμιο και κατευθείαν με γρήγορο βήμα, τρέχοντας πήγε δίπλα από τον έναν που καθόταν και φώναξε βοήθεια.

Ήρθε κι αυτός, της έπιασε το χέρι, φώναζε: «άφησέ την, άφησέ την». Η κοπέλα φώναζε «θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει, με δέρνει». Είδαμε ότι τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Όλοι όσοι ήμασταν μπροστά, καταλάβαμε ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό.

Ο πελάτης που τη βοήθησε, σηκώθηκε αμέσως από το τραπέζι και έβαλε το χέρι του να τους χωρίσει. Εξαγριωθήκαμε όλοι και σηκωθήκαμε όρθιοι και εκείνη τη στιγμή αυτός κατευθείαν έφυγε, τρέχοντας με όση δύναμη είχε.

Η κοπέλα έκατσε, ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και ανέφερε σε όλους μας ότι αυτός την είχε κλεισμένη για 3 εβδομάδες στο σπίτι, ότι την έδερνε, ότι λίγο έλειψε να τη σκοτώσει. Της είπαμε να ηρεμήσει αλλά αυτή φοβόταν ότι θα έρθει ξανά και θα της κάνει πάλι κακό.

Έτρεμε και έκλαιγε μονίμως. Μετά την πήραμε και την βάλαμε να κάτσει σε μια καρέκλα. Και όπως μας έδειχνε το πρόσωπό της που ήταν μελανιασμένο, όπως και τα χέρια της, ξαφνικά μπήκε κάτω από το τραπέζι.

Μας είπε ότι ήθελε να κρυφτεί για να μην τη βρει, όταν θα ξανάρθει. Και να έρθει είμαστε 5 άντρες της είπαμε, να μην φοβάται. Της δώσαμε πάγο, μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, για να βάλει στα χτυπήματα να ξεπρηστούν. Καλέσαμε την αστυνομία και ήρθαν και την πήραν. Μας είπε ότι τη χτυπούσε ακόμα και με καδρόνια στο κεφάλι. Μας είπε ότι τη βίασε και τη χτυπούσε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκοσμιοποίηση 0

Το είπαν και γίνεται-”Φωτιά” σε ολόκληρη την Βρετανία και Β.Ιρλανδία ενώ εκατοντάδες ακραίοι μουσουλμάνοι ουρλιάζουν " Αλλάχ Αλμπάρ" ( Νέα Βίντεο)

Τραυματίστηκαν αστυνομικοί ενώ σε απόγνωση είναι η νέα βρετανική κυβέρνηση υλοποιεί συνεχείς συνεδριάσεις ενώ δόθηκαν...