Κοινωνία

«Μαφιόζικη» προειδοποίηση στον Βόλο: «Έλουσε» με βενζίνη την είσοδο επιχείρησης

Την πόρτα του ανακριτή όπου του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, πέρασε χθες ένας 50χρονος που κατηγορείται για απόπειρα εμπρησμού επιχείρησης στο κέντρο του Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 50χρονος «έλουσε» με βενζίνη την είσοδο επιχείρησης στον Βόλο, γεγονός που εκτιμήθηκε ως «προειδοποίηση» στους ιδιοκτήτες, με τους οποίους η οικογένειά του έχει κακό παρελθόν. Η σύζυγος του κατηγορούμενου καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί εξαπάτησε γνωστό γιατρό του Βόλου και ο δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θέλησε να εκδικηθεί. Προχθές πήγε στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγος του γιατρού και έριξε βενζίνη στην είσοδο. Τον εντόπισε όμως επαγγελματίας από την γειτονιά και ειδοποίησε αμέσως την οικογένεια, αλλά και την αστυνομία, η οποία με την σειρά της κάλεσε την Πυροσβεστική για έλεγχο καθώς εντοπίστηκε εύφλεκτο υλικό.

Η ιδιοκτήτρια κλήθηκε να παραδώσει το υλικό από τις κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις του κατηγορούμενου και τότε διαπίστωσε και η ίδια πως το πρόσωπο της ήταν γνωστό, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Πυροσβεστική που διενεργεί τις ανακρίσεις, ο δράστης έριξε την βενζίνη και αποχώρησε χωρίς να αποπειραθεί να βάλει φωτιά.

Λίγες ώρες αργότερα από την ταυτοποίηση του δράστη, έγινε η σύλληψη και χθες οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα με δικηγόρο και μέχρι τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ισραήλ-Η Χεζμπολάχ εκκένωσε το αρχηγείο της στην Βυρητό-Σε ύψιστη ετοιμότητα όλες οι βάσεις του Ισραήλ

Ομάδα Ισραηλινών χάκερ κτύπησε το Ιράν- Μπάιντεν και Νετανιάχου συντονίζουν τις δυνάμεις τους πριν την τελική ώρα-Οι...