Κοινωνία

Σοβαρό τροχαίο στο Βόλο​​​​​​​: Δυο ΙΧ συγκρούστηκαν και παρέσυραν κι αλλά οχήματα (εικόνες)

Σύμφωνα με πληροφοριες του TheNewspaper.gr το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην διασταύρωση των οδών Ιωλκού με Κωνσταντά όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, το ένα έβγαινε από την οδό Κωνσταντά και το δεύτερο κατέβαινε την οδό Ιωλκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα λόγω της σφοδρής σύγκρουσης είχε ώς αποτέλεσμα να παρασυρθούν και να βρεθούν στο οδόστρωμα δυο δίκυκλα μοτοποδήλατα που ήταν παρκαρισμένα λίγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

Από την σύγκρουση των οχημάτων προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα και η τροχαία Βόλου.Ευτυχώς που δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενων πολιτών που εκείνη την ώρα περπατούσαν αμέριμνοι στο πεζοδρόμιο. Ο εκκωφαντικός θόρυβος της σύγκρουσης των οχημάτων σκόρπισε το τρόμο στους καταστηματάρχες που πετάχτηκαν έξω για να δουν τι συμβαίνει.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...