Κοινωνία

Μεσσηνία-Τροχαίο: Πήρε εξιτήριο ο οδηγός της νταλίκας -Παλεύει για τη ζωή του ο 19χρονος

Χθες Δευτέρα, ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελαία Μεσσηνίας την Παρασκευή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας, μετά από 4 ημέρες νοσηλείας.

Ο 39χρονος έχει τραυματιστεί στην σπονδυλική στήλη από τη σφοδρή σύγκρουση της νταλίκας του με 3 ΙΧ οχήματα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ανθρώπων και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό 4 ακόμα.

Σύμφωνα με το patrisnews, θα συνεχίσει τη νοσηλεία του φρουρούμενος στην οικία του στη Ζαχάρω, καθώς έχει συλληφθεί ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς και για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ.

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Μόλις αναρρώσει θα απολογηθεί ο οδηγός της νταλίκας


Όταν η υγεία του το επιτρέψει, τότε θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για να απολογηθεί για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και να δώσει τη δική του εξήγηση για τις συνθήκες, κάτω υπό τις οποίες έχασε, τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε, και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Παράλληλα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο 401 ο 19χρονος


Παράλληλα, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 401 παραμένει ο 19χρονος που απεγκλωβίστηκε από το όχημα το οποίο είχε καταπλακωθεί από τη νταλίκα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Η 66χρονη γιαγιά του νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, ενώ από το όχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο 44χρονος στρατιωτικός πατέρας του και η 12χρονη αδερφή του.

Επίσης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται πλέον η 38χρονη που βρισκόταν στο πρώτο όχημα, καθώς ζήτησε η ίδια να βρεθεί στην Πάτρα για να είναι κοντά στον 6χρονο γιό της που παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Από το συγκεκριμένο όχημα σκοτώθηκαν ακαριαία ο 38χρονος σύζυγος της και το μόλις ενός έτους κοριτσάκι της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ