Κοινωνία

Πάτρα: Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν το κινητό - Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κατάγματα στη γνάθο

Θύμα επίθεσης με σκοπό την ληστεία έπεσε 21χρονος στην Πάτρα, με τους τρεις δράστες να τον τραυματίζουν σοβαρά με τον νεαρό αρχικά να διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr o νεαρός φέρει κάταγματα στη γνάθο και επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Για την υπόθεση συνελήφθη 18χρονος στο σπίτι του επί της οδού Ανθείας, και αναζητούνται οι δυο συνεργοί του, ηλικίας 21 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Οι τρεις δράστες προσέγγισαν το θύμα και το γρονθοκόπησαν, ο νεαρός έπεσε στο έδαφος με τους δράστες να συνεχίζουν να το χτυπούν καταφέρνοντας να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο και 50 ευρώ.

Μάρτυρας του περιστατικού που κατεγράφη απογευματινές ώρες της Δευτέρας ήταν φίλη του 21χρονου, η οποία ενημέρωσε τις Αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...
Μέση Ανατολή 0

Οδεύουμε σε μετωπική σύγκρουση; Ισραηλινός αξιωματούχος: Ο Ερντογάν θα στείλει τουρκικές δυνάμεις στο Λίβανο εάν του επιτεθεί το Ισραήλ

Χ. Ακάρ: “Οι «Σιωνιστές ναζί» και η συμμορία του Νετανιάχου δολοφονούν μωρά”-Τούρκοι και Ισραηλινοί ετοιμάζονται για...