Κοινωνία

Λούτσα: Ένταλμα σύλληψης για τον νταή που μαχαίρωσε την σύζυγό του

Οι δικαστικές αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον του, καθώς πλέον αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες.

H πρώτη επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγό του ήταν διαδικτυακή και έγινε στις 4 Ιουλίου, όταν ανέβασε στο TikTok – χωρίς η ίδια να το γνωρίζει – ροζ βίντεο της, ενώ το ίδιο βίντεο το έστειλε στο κινητό της, αλλά και σε άτομα του περιβάλλοντός της.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 16 Ιουλίου και μάλιστα, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους ηλικίας μόλις 7 ετών. Ο νταής την περίμενε έξω από το σπίτι της και άρχισε να τη γρονθοκοπά.

Η κοπέλα τον κατήγγειλε στις Αρχές, εκφράζοντας παράλληλα φόβο τόσο για τη ζωή της, όσο και για το παιδί της, ενώ αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της είναι χρήστης ναρκωτικών και οπλοφορεί.

«Με έχει απειλήσει ότι θα με σκοτώσει», δήλωσε η γυναίκα σε καθεστώς τρόμου, ενώ αποκάλυψε ότι την είχε ξαναχτυπήσει αρχές Ιουλίου, χωρίς όμως να τον καταγγείλει.

Η κοπέλα δέχθηκε να εγκατασταθεί στο κινητό της τηλέφωνο η εφαρμογή Panic Button, ενώ αρνήθηκε να μεταβεί σε δομή, καθώς όπως είπε θα μείνει με τους γονείς της στο πατρικό της σπίτι.

Την περασμένη Παρασκευή όμως η γυναίκα δέχθηκε και άλλη επίθεση από τον 32χρονο, αυτή τη φορά με μαχαίρι και τον κατήγγειλε ξανά.

Στην κατάθεσή της αναφέρει ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Με τον δράστη παντρεύτηκαν το 2018 και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα γιατί τη χτυπούσε. Στην πορεία προσπάθησε να την πείσει ότι άλλαξε, εκείνη τον πίστεψε, μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο όπου χώρισαν οριστικά. Ο ίδιος, όμως, όχι μόνο δεν δεχόταν το «όχι», αλλά την έσπαγε και στο ξύλο.

Τώρα, οι Αρχές τον αναζητούν για να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...