Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Παρά λίγο νέα τραγωδία! Τρένο γεμάτο επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αυλίδα- Δύο τραυματίες

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο νέο σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε στην Αυλίδα. Με αμαξοστοιχία γεμάτη επιβάτες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα – Αθήνα συγκρούστηκε φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης (30/7) με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν περίπου 130 επιβαίνοντες στο τρένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Hellenic Train, από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός κανενός, ενώ αυτήν την ώρα η Πυροσβεστική συνδράμει στον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών. Παράλληλα δρομολογούνται λεωφορεία από την εταιρία για την απομάκρυνσή τους.

Όλα συνέβησαν όταν το φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα – Αθήνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviatop.eu, η σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιουλίου, έγινε όταν το φορτηγό βγήκε εκτός πορείας και «καρφώθηκε» στο διερχόμενο τρένο το οποίο κατευθυνόταν από Χαλκίδα προς Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Από τη σύγκρουση δεν υπάρχει κανένας τραυματίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της η Hellenic Train. Η πυροσβεστική συνδράμει στον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών και δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορίας μεταξύ Οινόης – Χαλκίδας.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερές αποκαλύψεις στην τουρκική βουλή για Ελλάδα-Ο Χουλουσί Ακάρ ούρλιαζε για την ανύπαρκτη “Γαλάζια Πατρίδα” και τελικά λιποθύμησε (Βίντεο)

Ανύπαρκτη η Γαλάζια Πατρίδα και το Τουρκολιβυκό μνημόνιο με τους ισλαμιστές να επιχειρήσουν να τα επιβάλλουν ακόμα και...